Nederlands English
Klooster - Oude Jeroenskerk

TROUWEN IN DE OUDE JEROENSKERK

 

De Oude Jeroenskerk is geen officiële trouwlocatie. Daarom is het alleen mogelijk om een ceremonieel huwelijk te sluiten of Kerkelijk (Protestants, Hervormd, Oecumenisch) te trouwen. Burgerlijk trouwen kan eventueel bij het tegenoverliggende Gemeentehuis. 

Op d-day zorgt ons team er met kloosterlijke toewijding voor dat alles optimaal is geregeld rondom de ceremonie, catering, audio-visuals, inrichting, verlichting en decoratie. Ook zijn verschillende delen van de huwelijksceremonie tevens te realiseren op het strand aan zee. Klooster heeft verschillende samenwerkingen met partners om deze bijzondere trouwdag geheel naar wens in te vullen zodat verschillende onderdelen zoals de trouwerij, diner en het feest ook op het strand plaats kunnen vinden. De Oude Jeroenskerk heeft en prachtige akoestiek en stijlvolle grandeur.

 

HUWELIJK | RECEPTIE | DINER | FEEST IN NOORDWIJK

Bij Klooster is het allemaal mogelijk. Bijvoorbeeld: een burgerlijk huwelijk voltrekken en daarna een receptie. Vervolgens een diner en  feestavond. Met Kloosterlijke toewijding zorgt ons team op D-day dat alles rondom de organisatie van ceremonie, catering, inrichting, verlichting en decoratie optimaal zijn geregeld. Het geeft rust om alles op één locatie te doen en de organisatie op jullie grote dag uit handen te geven, zodat jullie alleen maar hoeven te genieten. 

 FOTOGALERIE

 

Bekijk onderstaande video's voor prachtige beelden van de Oude Jeroenskerk.