Nederlands English
Klooster - Oude Jeroenskerk

OVER ONS

Klooster | events, art & design is gevestigd in Noordwijk, in een voormalig protestants kerkgebouw: Kerk en Kapel aan Zee. De naam Klooster brengt met zich mee dat menigeen automatisch aanneemt dat de kerk eigenlijk een klooster is. Begrijpelijk maar onjuist want de naam is afgeleid van de familienaam ‘Van ’t Klooster’ en heeft dus niets te maken met de vroegere functie van het gebouw.

Miran van 't Klooster heeft als styliste meer dan twintig jaar topfuncties in de modebranche bekleed. In die rol was zij gast en/of spreekster op menig nationaal en internationaal seminar, congres, receptie en zakelijk diner. Daar heeft zij haar zin voor hospitality aan overgehouden die ze nu vertaalt in het organiseren van evenementen onder eigen naam. Door haar jarenlange ervaring aan de andere kant van de business kan zij goed de wensen van de klant vertalen. Uiteraard steekt ze ook veel energie in dat wat vaak bij de organisatie van evenementen wordt veronachtzaamd: de styling.

Onno van ʼt Klooster is interieurontwerper. Hij runt de art & design tak van de galerie en ontwerpt meubelen en accessoires voor particulieren, bedrijven en de evenementenbranche. Daarnaast ondersteunt hij Miran bij de styling en organisatie van evenementen. Van oorsprong is Onno journalist/copywriter. In de loop der jaren heeft hij zich ook toegelegd op grafische vormgeving. Vrijwel alle uitingen over het bedrijf Klooster, via de pers, internet, posters, brochures, flyers, advertenties, etc., etc. komen van zijn hand.

Maaike Lengers heeft de opleiding Media- en entertainment management afgerond en is lang werkzaam geweest als salesmedewerker bij verschillende hotels. Bij Klooster is Maaike salesmanager. Maaike zal alles in orde maken met betrekking tot de financiële aspecten en het traject naar de opdrachtbevestiging. 

Rachèlle van der Kroft heeft de opleiding Marketingcommunicatie afgerond en is tijdens haar studie in de horeca terecht gekomen. Hier heeft zij veel ervaring opgedaan als restaurantmanager. Bij Klooster richt zij zich vooral op de PR, Marketingcommunicatie en is zij event- en partymanager. Alle voorbereidingen en het evenement zelf zullen door haar worden uitgevoerd.